Prijava na konferenco

BREZPLAČEN ONLINE DOSTOP

DATA CENTER INDUSTRY 2024 - uvodni sklop (08:40-09:30)

DATA CENTER

Konferenca DATA CENTER (29.5.2024)

VIP DATA CENTER

Paket vključuje vstopnico za konferenco DATA CENTER (29.5.2024) ter vstopnico za konferenco INFOSEK (4.-6.9.2024). Cena je 900 € + DDV.


Da Ne
Želim prijaviti dodatne udeležence

Dodatni udeleženci

Vsa polja označena z * so zahtevana!

Vse informacije o plačilu boste dobili po elektronski pošti.

Informativna cena: 297,00 € + DDV

V kotizacijo je vključena pogostitev.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja Palsit d.o.o. *
*Organizator konference (Palsit d.o.o., Mednarodni prehod 2A, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, davčna številka: SI 92141927) zahtevane podatke potrebuje za namen organizacije in izvedbe konference in jih kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje na temelju 6/I člena GDPR - točka b (pogodba o udeležbi na konferenci).
*Organizator bo na podlagi 158/II člena ZEKom-1 e-naslove uporabljal tudi za namen pošiljanja sporočil z oglasno vsebino. Seznanjen sem, da se od prejemanja oglasnih e-sporočil lahko kadarkoli odjavim, in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo.
Želim prejemati SMS obvestila o dogodkih podjetja Palsit d.o.o. *Od prejemanja SMS sporočil se lahko kadarkoli odjavite.
Želim brezplačno prejeti posnetke predavanj in prezentacije predavanj (pdf oz. ppt), zato se strinjam s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) sponzorjem DATA CENTER INDUSTRY konference, ki so objavljeni na spletni strani.
*V kolikor ste izbrali paket VIP DATA CENTER bodo vaši podatki posredovani sponzorjem obeh konferenc (DATA CENTER in INFOSEK).
*Po dogodku vam bomo posredovali zbrane prezentacije, za katere imamo soglasje predavateljev.
Strinjam se s posredovanjem mojih podatkov (ime, priimek, naziv podjetja, e-mail) generalnim in zlatim sponzorjem Data center konference. Podrobneje o varstvu osebnih podatkov podjetja Palsit d.o.o. v Pogojih zasebnosti.

Politika zasebnosti je dostopna na povezavi: https://palsit.com/politika-zasebnosti

DATA CENTER 2024

Early bird cena (velja do 20. 5. 2024): 197 € + DDV

Redna cena: 297 € + DDV


Izkoristite najugodnejšo ponudbo ta hip! 

VIP DATA CENTER 2024

Paket vključuje vstopnico za konferenco DATA CENTER (29. 5. 2024) ter vstopnico za konferenco INFOSEK (4. - 6. 9. 2024). Cena: 900 € + DDV.


V kolikor želite prijaviti večje število udeležencev iz istega podjetja, pišite na [email protected] ali pokličite na 05 338 48 51 in pripravili vam bomo skupinsko ponudbo.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Kotizacijo prosim poravnajte po prejetem predračunu, najkasneje 7 dni po prijavi na konferenco. 


28.5.2025
Gospodarsko razstavišče

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 20.5.2024

DATA CENTER
 
297€
DATA CENTER + INFOSEK
900€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 20.5.2024

Early bird cena
DATA CENTER
297€
297€

Velja za prijave prejete do 20.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Early bird cena
DATA CENTER + INFOSEK
1.200€
900€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Soorganizator

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Srebrni partnerji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.