O konferenci DATA CENTER

 

V času pospešene digitalizacije, ki odpira vrata za vstop v dobo inteligentnega sveta, je informacijski sistem postal jedro in ključni del slehernega podjetja. Naj gre za proizvodno ali storitveno podjetje, za javno ustanovo ali zavod: z digitalizacijo poslovnih procesov se njihovo izvajanje vse bolj seli v digitalno okolje.
Pri takšnem poslovanju je nemoteno delovanje informacijske infrastrukture ključnega pomena, kar pomeni, da so podjetja življenjsko odvisna od delovanja računalniških centrov, v katerih je informacijska infrastruktura nameščena. Pri tem je popolnoma nepomembno ali imajo podjetja lastne računalniške centre ali njihove storitve najemajo pri zunanjih ponudnikih.

Konferenca DATA CENTER bo tudi letos aktualna in inovativna. Spoznali bomo najnovejše slovenske in mednarodne dosežke ter trende.
V preteklih letih smo spoznavali, kako se infrastruktura računalniških centrov spreminja, prav tako pa njihova vloga in oblika. Iz velikih centrov vedno bolj posegamo po modularnih ter kontejnerskih, prav tako pa je visoka energetska učinkovitost postala nuja.
Letos bomo pregledali, kakšna je slovenska realnost v računalniških centrih, katere tehnologije so dozorele za uporabo in kako uspešno so jih implementirala slovenska podjetja. Prav tako bomo videli, kaj so glavni poudarki pri urejanju obstoječih in načrtovanju novih centrov. Zanimivo bo pogledati, ali so se trendi, ki smo jih napovedovali v preteklosti, uresničili. Kakšne energetske učinkovitosti dosegajo centri danes in, če je njihova razpoložljivost zaradi tega kaj manjša.

Vabimo vas, da se nam pridružite na 10. konferenci DATA CENTER, 1.6.2023. 

29.5.2024
Gospodarsko razstavišče

Redna cena za prijave od 23.5.2023

Redna cena
297€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Redna cena

Cena
297€


Cene ne vsebujejo DDV

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.