O konferenci DATA CENTER INDUSTRY

Konferenca DATA CENTER INDUSTRY udeležencem ponuja, da se seznanijo z najnovejšimi trendi, storitvami in produkti na področju računalniških centrov in IT infrastrukture. Namenjena je tako organizacijam in podjetjem, ki imajo lasten podatkovni center, kot tistim, ki se odločijo za najem le-tega.

IT strokovnjaki iz Slovenije in tujine vam bodo zaupali vse o izgradnji računalniškega centra, vzdrževanju, upravljanju s procesi, nadzoru oskrbne infrastrukture, zagotavljanju varnosti (kako obvladovati tveganja), novih tehnologijah in rešitvah, najemu podatkovnega centra, itd.

Predstavite svoje rešitve kot sponzor konference in približajte svoje podjetje najboljšim organizacijam. Izkoristite priložnost za izmenjavo znanja s strokovnjaki iz panoge na največjem izobraževalnem dogodku na področju podatkovnih centrov v Sloveniji.

Pridružite se nam na 11. konferenci DATA CENTER INDUSTRY in se seznanite s praktičnimi nasveti, kako skrbeti za učinkovito in varno delovanje vašega podatkovnega centra. 

28.5.2025
Gospodarsko razstavišče

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 20.5.2024

DATA CENTER
 
297€
DATA CENTER + INFOSEK
900€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 20.5.2024

Early bird cena
DATA CENTER
297€
297€

Velja za prijave prejete do 20.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Early bird cena
DATA CENTER + INFOSEK
1.200€
900€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Soorganizator

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Srebrni partnerji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.