O konferenci DATA CENTER

 

V času pospešene digitalizacije, ki odpira vrata za vstop v dobo inteligentnega sveta, je informacijski sistem postal jedro in ključni del slehernega podjetja. Naj gre za proizvodno ali storitveno podjetje, za javno ustanovo ali zavod: z digitalizacijo poslovnih procesov se njihovo izvajanje vse bolj seli v digitalno okolje.

Pri takšnem poslovanju je nemoteno delovanje informacijske infrastrukture ključnega pomena, kar pomeni, da so podjetja življenjsko odvisna od delovanja računalniških centrov, v katerih je informacijska infrastruktura nameščena. Pri tem je popolnoma nepomembno ali imajo podjetja lastne računalniške centre ali njihove storitve najemajo pri zunanjih ponudnikih.

Čeprav zunanji opazovalec tega morda ne zazna, se v svetu računalniških centrov, na področju napajanja, hlajenja in varnostnih sistemov, prav zdaj dogajajo korenite spremembe, ki bodo v prihodnjih letih popolnoma spremenile naš pogled na tovrstno infrastrukturo.

Ob nezmanjšani razpoložljivosti in izboljšani energetski učinkovitosti bodo prinesle globalno transformacijo infrastrukture, ki se bo iz porabnika električne energije prelevila v njenega inteligentnega proizvajalca in porabnika.

Gre za spremembe, ki pomenijo prehod v pametna omrežja. Gre za spremembe, ki pomenijo prehod v nizkoogljično družbo. Korenite spremembe so ključnega pomena za prihodnost človeštva, zato se moramo nanje temeljito pripraviti. Še prej pa moramo narediti vse, da se usidrajo v naši miselnosti, načinu življenja, delovanja in poslovanja.

Konferenca DATA CENTER je odlična priložnost, da v družbi strokovnjakov, ki bodo razkrili najnovejša dejstva in spoznanja, naredite tudi vi prvi pomemben korak v to smer.

Ob tem pa bomo seveda skupaj pogledali dlje in že danes spoznali tudi vse naslednje korake, ki nas bodo popeljali v prihodnost. V inteligentni svet.

Vabimo vas, da si skupaj z nami ogledate prve korake v prihodnost, ki jih bomo predstavili na konferenci DATA CENTER, 30. septembra 2021.

30.9.2021
On-Line

Za udeležence je dogodek BREZPLAČEN!

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.