Spoznajte predavatelje

Ali Moinuddin

Managing Director, Europe, Uptime Institute

Predavanje:
Uptime Institute Data Centre Trends to Watch

Sreda, 08.06.2022
09:00 - 09:30
O predavanju
 

Ali brings with him more than 20 years of experience in supporting high growth companies. Before joining the Uptime Institute Moinuddin served at Workshare as CMO. In his previous roles he has driven sales and marketing initiatives for high growth companies and served as CMO at SkyDox, Director of Marketing at Interxion (NYSE:INXN), Director of Marketing EMEA for SPL WorldGroup (now a part of Oracle (NYSE:ORCL), and Marketing Manager EMEA and Asia-Pacific at Kana (NASDAQ: KANA).

Boštjan Košir

ADVANT d.o.o.

Predavanje:
Vzdrževanje podatkovnih centrov – primeri dobre prakse

Sreda, 08.06.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Boštjan Košir, vodja tehnične podpore Advant d.o.o. in akreditirani Uptime Institute ATS specialist, se že več kot 15 let ukvarja s sistemi vodenja in nadzora ter z načrtovanjem podatkovnih centrov. Svoje delo na področju podatkovnih centrov posveča predvsem problematiki načrtovanja sodobnih podatkovnih centrov z vidika razpoložljivosti, zagotavljanja primernih delovnih pogojev za vgrajeno računalniško opremo (napajanje in hlajenje), energijske učinkovitosti ter vodenja in nadzora sistemov podatkovnih centrov.

Boštjan Lavuger

NTR INŽENIRING d.o.o.

Predavanje:
Modularni centri v drugih okoljih in na drugih celinah

Sreda, 08.06.2022
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Boštjan Lavuger se že več kot 15 let ukvarja s problematiko računalniških centrov. Na Pošti Slovenije je vodil izgradnjo še vedno enega največjih računalniških centrov pri nas. V tem času je kot svetovalec, projektant ali vodja projekta sodeloval pri snovanju in izvedbi več kot 30 projektov različnih računalniških centrov v Sloveniji. Od leta 2009 je zaposlen v podjetju NTR Inženiring, v Mariboru. V zadnjem času se posveča problematiki zagotavljanja delovanja računalniških centrov s poudarkom na obvladovanju delovnih procesov in nadzorom nad vso potrebno infrastrukturo.

Branko Jovanović

ADVANT d.o.o.

Predavanje:
Izzivi pri načrtovanju hlajenja v sodobnih podatkovnih centrih

Sreda, 08.06.2022
09:30 - 10:00
O predavanju
 

Branko Jovanović je bil leta 1998 soustanovitelj podjetja ADVANT d.o.o. iz Ljubljane, katero danes velja za eno vodilnih slovenskih podjetij na področju infrastrukture podatkovnih centrov. V zadnjih 15 letih je za večja slovenska podjetja in državne ustanove vodil številne projekte načrtovanja in izgradnje podatkovnih centrov.
Znanje in izkušnje prenaša s predavanji na različnih strokovnih konferencah, posvečenih tej temi. Bil je tudi avtor in predavatelj prvega izobraževanja na temo "Projektiranje infrastrukture sodobnih računskih centrov" za pooblaščene inženirje pri Inženirski zbornici Slovenije.
Končal je študij računalništva in informatike na Moskovskem inštitutu za energetiko, kjer si je leta 1995 pridobil diplomo doktorja znanosti s področja računalništva in informatike. Tekoče govori slovensko, angleško, rusko in srbsko.

Emilija Stojmenova Duh

ministrica, Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo

Predavanje:
Uvodni nagovor

Sreda, 08.06.2022
08:45 - 09:00
O predavanju
 

Erwin Deeben

LEVITON NETWORK SOLUTIONS

Predavanje:
Data Center Debut: 400G Takes Center Stage

Sreda, 08.06.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Technical Sales Manager
Erwin has a demonstrated history of working in the computer networking industry and has held many roles at Leviton. Alongside development of the SmartPatch IIMS Solution, Erwin is skilled in product positioning, data center management and business development. Erwin graduated with a Business Management degree and now leads the Leviton European Technical Sales team.

Igor Bistričić

TELEMACH d.o.o.

Predavanje:
Energetski izzivi data centrov

Sreda, 08.06.2022
10:00 - 10:30
O predavanju
 

Igor Bistričić je vodja IT infrastrukture pri podjetju Telemach d.o.o.
Je izkušen podjetniški arhitekt s 25 letnimi izkušnjami na področju IT in informacijsko-varnostnih tehnologij.
Specializiran je za razvoj in vzdrževanje infrastrukture in programske opreme, organizacijo procesov, načrtovanje in inženiring informacijskih sistemov.
Poleg tega ima Igor zaradi izobrazbe in poklicne kariere poglobljeno znanje o vodenju skupin, načrtovanju in upravljanju projektov, oblikovanju proračuna, načrtovanju virov, oceni in analizi tehnologije ter oblikovanju izvršnih načrtov.

Markus Gerber

IC ELEKTRONIKA d.o.o.

Predavanje:
IC Elektronika predstavlja nVent SCHROFF: Sustainable and future ready cooling solutions

Sreda, 08.06.2022
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Currently leading the European Data Center and Networking sales organization, Markus Gerber’s mission is to manage relationships with companies in ICT and data center sector. His objective is to empower end-users on the operation and value of nVent’s solutions and to accompany them throughout their IT infrastructure projects. Markus brings over 15 years of extensive knowledge and a strong capacity to manage national and international projects.

Matjaž Miškec

RITTAL d.o.o.

Predavanje:
Infrastruktura kolokacije

Sreda, 08.06.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Matjaž Miškec je vodja prodaje v podjetju Rittal d.o.o. Tu je zaposlen vse od ustanovitve podjetja leta 1998. V tem obdobju je skupaj s svojimi kolegi spoznaval slikovit razvoj IT infrastrukturne opreme. Njihovim poslovnim partnerjem svetuje pri izbiri učinkovite in po najnovejših smernicah in zahtevah ustrezne IT opreme, ki jo ponuja podjetje Rittal iz Nemčije.

Vinko Božič

SOCOMEC SICON d.o.o.

Predavanje:
Podatkovni centri prihodnosti bodo brez agregatov, UPS-ov in brez klasičnih Tier/Rated/Class 3,4 zasnov

Sreda, 08.06.2022
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Vinko Božič je po izobrazbi magister elektrotehnike. Zaposlen je v skupini Socomec kot razvijalec trgov in tehnična podpora za področje Nemčije, srednje in vzhodne Evrope.
Ukvarja se s sistemi in napravami za napajanje brez prekinitev (UPS), usmerniki, razsmerniki, statičnimi preklopnimi stikali, generatorji in hibridnimi sistemi napajanja.
V začetku je vodil prenos tehnologije proizvodnje UPS naprav - v okviru tega je delal v različnih oddelkih partnerskega podjetja Sicon v Italiji. V nadaljevanju je organiziral delo skupine za tehnično podporo prodajnih in poprodajnih aktivnosti za področje srednje in vzhodne Evrope.
V času delovanja v okviru Socomec-Sicon je objavil več strokovnih člankov s področja zanesljivega napajanja brez prekinitev.
Njegova prva zaposlitev je bila v podjetju Iskra mikroelektronika, kjer je v začetku deloval kot strokovni sodelavec za področje zanesljivosti in na koncu vodil laboratorij za kakovost in zanesljivost. V tem okviru usposabljanje v ZDA za področje mikroelektronskih tehnologij. Analiziral je zanesljivost delovanja mikrovezij, ugotavljal vzroke za nedelovanje in sodeloval z razvojem in proizvodnjo ter predlagal spremembe za povečanje izplena in funkcionalnosti. Objavljal je članke na temo metod za analize odpovedi, projektiranja vezij.

29.5.2024
Gospodarsko razstavišče

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 1.5.2024

DATA CENTER
 
197€
DATA CENTER + INFOSEK
900€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Redna cena

Early bird cena
DATA CENTER
297€
197€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Early bird cena
DATA CENTER + INFOSEK
1.200€
900€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Soorganizator

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Srebrni partnerji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.