Spoznajte predavatelje

Andrej Kranjc

Pošta Slovenije d.o.o.

Predavanje:
Kdaj smo pripravljeni na selitev opreme v računalniški (podatkovni) center?

Sreda, 17.06.2020
14:00 - 14:30
O predavanju
 

Andrej Kranjc, zaposlen na Pošti Slovenija v Diviziji IKT rešitev. Skupaj z ekipo strokovnjakov iz Pošte Slovenije svetuje podjetjem na področju varnega shranjevanje podatkov ali v Podatkovnih centrih, ki jih ima Pošta Slovenije preko 900 m2 ali v obliki oblačnih storitev (npr. AzureStack na Pošti Slovenije). Sodeluje tudi pri ostalih informacijskih rešitvah, ki jih Pošta Slovenije ponuja na trgu (E-arhiv, Oblačne storitve, Digitalni podpis…).

Borut Šosterič

Arhides d.o.o.

Predavanje:
Podatkovni center iz druge plati

Sreda, 17.06.2020
10:30 - 11:00
O predavanju
 

Borut Šosterič se v podjetju Arhides ukvarja z načrtovanjem in izgradnjo pasivne komunikacijske infrastrukture, podatkovnih centrov, področjem IoT in vodenjem projektov. Posebno pozornost posveča optimizaciji električnega in termičnega okolja, v katerem deluje strojna oprema, povezovanju podatkovnih centrov ter varnosti in zanesljivosti delovanja informacijskega okolja.

Boštjan Košir

ADVANT d.o.o.

Predavanje:
Breaking news!

Sreda, 17.06.2020
09:30 - 10:00
O predavanju
 

Boštjan Košir, vodja tehnične podpore Advant d.o.o. in akreditirani Uptime Institute ATS specialist, se že več kot 15 let ukvarja s sistemi vodenja in nadzora ter z načrtovanjem podatkovnih centrov. Svoje delo na področju podatkovnih centrov posveča predvsem problematiki načrtovanja sodobnih podatkovnih centrov z vidika razpoložljivosti, zagotavljanja primernih delovnih pogojev za vgrajeno računalniško opremo (napajanje in hlajenje), energijske učinkovitosti ter vodenja in nadzora sistemov podatkovnih centrov.

Boštjan Lavuger

NTR inženiring d.o.o.

Predavanje:
Peta generacija, danes tukaj

Sreda, 17.06.2020
09:00 - 09:30
O predavanju
 

Boštjan Lavuger se že več kot 15 let ukvarja s problematiko računalniških centrov. Na Pošti Slovenije je vodil izgradnjo še vedno enega največjih računalniških centrov pri nas. V tem času je kot svetovalec, projektant ali vodja projekta sodeloval pri snovanju in izvedbi več kot 30 projektov različnih računalniških centrov v Sloveniji. Od leta 2009 je zaposlen v podjetju NTR Inženiring, v Mariboru. V zadnjem času se posveča problematiki zagotavljanja delovanja računalniških centrov s poudarkom na obvladovanju delovnih procesov in nadzorom nad vso potrebno infrastrukturo.

Branko Jovanović

ADVANT d.o.o.

Predavanje:
Breaking news!

Sreda, 17.06.2020
09:30 - 10:00
O predavanju
 

Branko Jovanović je bil leta 1998 soustanovitelj podjetja ADVANT d.o.o. iz Ljubljane, katero danes velja za eno vodilnih slovenskih podjetij na področju infrastrukture podatkovnih centrov. V zadnjih 15 letih je za večja slovenska podjetja in državne ustanove vodil številne projekte načrtovanja in izgradnje podatkovnih centrov.
Znanje in izkušnje prenaša s predavanji na različnih strokovnih konferencah, posvečenih tej temi. Bil je tudi avtor in predavatelj prvega izobraževanja na temo "Projektiranje infrastrukture sodobnih računskih centrov" za pooblaščene inženirje pri Inženirski zbornici Slovenije.
Končal je študij računalništva in informatike na Moskovskem inštitutu za energetiko, kjer si je leta 1995 pridobil diplomo doktorja znanosti s področja računalništva in informatike. Tekoče govori slovensko, angleško, rusko in srbsko.

Igor Bistričić

Telemach d.o.o.

Predavanje:
Izzivi pri energetskem upravljanju data centrov

Sreda, 17.06.2020
13:30 - 14:00
O predavanju
 

Je izkušen podjetniški arhitekt s 25 letnimi izkušnjami na področju IT in informacijsko-varnostnih tehnologij.
Specializiran je za razvoj in vzdrževanje infrastrukture in programske opreme, organizacijo procesov, načrtovanje in inženiring informacijskih sistemov.
Poleg tega ima Igor zaradi izobrazbe in poklicne kariere poglobljeno znanje o vodenju skupin, načrtovanju in upravljanju projektov, oblikovanju proračuna, načrtovanju virov, oceni in analizi tehnologije ter oblikovanju izvršnih načrtov.

Jim Weynand

GRC

Predavanje:
New immersion cooling principles in data centers

Sreda, 17.06.2020
12:00 - 12:30
O predavanju
 

Chief Revenue Officer
Jim brings an impeccable record of developing complex B2B commercial solutions for some of the world’s leading data center technology providers and private equity consulting firms.
For the past three decades he’s helped companies like IBM and Compaq, Unisys, CEVA Logistics, SM & A, Check-6 and others scale up, boost sales, grow market share and develop innovative new products.
Jim holds a BBA in Administration and Marketing from the University of North Texas and is an alumnus of Babson’s F.W. Olin Graduate School of Business.

Konstantin Bobyliov

Rittal d.o.o.

Predavanje:
Combined approach to Data centre cooling system assessment

Sreda, 17.06.2020
10:00 - 10:30
O predavanju
 

Head of Competence Centre since 2016, joined Rittal in 2009. Responsible for data centre design has a Doctor degree in Mechanical Engineering (2008).

Matej Požarnik

ProFUTURUS d.o.o.

Predavanje:

Dr. Matej Požarnik je doktor znanosti s področja strojništva in magister znanosti s področja ekonomije in poslovnih ved. V letu 2006 je služboval v Službi vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko, kjer je kot direktor Urada za kohezijsko politiko odgovarjal za celotno kohezijsko politiko na področju Republike Slovenije, kakor tudi za pripravo vseh dokumentov, ki so služili za pravno podlago pri črpanju EU sredstev v obdobju finančne perspektive 2007 – 2013. Od začetka leta 2007 je direktor zasebnega podjetja ProFUTURUS raziskovanje, svetovanje, storitve in analize za razvoj d.o.o., ki se ukvarja predvsem s poslovnim in podjetniškim svetovanjem na področju pridobivanja evropskih sredstev.

Tadej Vretič

ADVANT d.o.o.

Predavanje:
Ne prepustite svojega podatkovnega centra naključju

Sreda, 17.06.2020
12:30 - 13:00
O predavanju
 

Tadej Vretič, inženir tehnične podpore v podjetju Advant d.o.o. Ima več kot 13 let izkušenj na področju vodenja sistemov in tehnične podpore. Široko znanje in izkušnje na področju informacijskih tehnologij s pridom izkorišča pri načrtovanju ter nadzoru in vodenju podatkovnih centrov.

Vinko Božič

SOCOMEC Sicon d.o.o.

Predavanje:
Odgovori na sodobne izzive za napajanja Data Centrov z modularnimi UPS-i

Sreda, 17.06.2020
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Vinko Božič, po izobrazbi magister elektrotehnike. Zaposlen v skupini Socomec kot razvijalec trgov in tehnična podpora za področje Nemčije, srednje in vzhodne Evrope.
Ukvarja se s sistemi in napravami za napajanje brez prekinitev (UPS), usmerniki, razsmerniki, statičnimi preklopnimi stikali, generatorji in hibridnimi sistemi napajanja.
V začetku je vodil prenos tehnologije proizvodnje UPS naprav - v okviru tega je delal v različnih oddelkih partnerskega podjetja Sicon v Italiji. V nadaljevanju je organiziral delo skupine za tehnično podporo prodajnih in poprodajnih aktivnosti za področje srednje in vzhodne Evrope.
V času delovanja v okviru Socomec-Sicon je objavil nekaj strokovnih člankov, s področja zanesljivega napajanja brez prekinitev.
Prva zaposlitev v podjetju Iskra mikroelektronika, kjer je v začetku deloval kot strokovni sodelavec za področje zanesljivosti in na koncu vodil laboratorij za kakovost in zanesljivost. V tem okviru usposabljanje v ZDA za področje mikroelektronskih tehnologij. Analiziral je zanesljivost delovanja mikrovezij, ugotavljal vzroke za nedelovanje in v sodeloval z razvojem in proizvodnjo ter predlagal spremembe za povečanje izplena in funkcionalnosti. Objavljal članke na temo metod za analize odpovedi, projektiranja vezij.

29.5.2024
Gospodarsko razstavišče

Izkoristite Early bird ceno, ki velja samo še
do 1.5.2024

DATA CENTER
 
197€
DATA CENTER + INFOSEK
900€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Redna cena

Early bird cena
DATA CENTER
297€
197€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Early bird cena
DATA CENTER + INFOSEK
1.200€
900€

Velja za prijave prejete do 1.5.2024
Cene ne vsebujejo22% DDV

Soorganizator

Zlati sponzorji

Srebrni sponzorji

Srebrni partnerji

Bronasti sponzorji

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.